19,00 € s DPH
Astoria Arzanà Superiore di Cartizze DOCG je svieže suché talianske prosecco s bledou slamovo žltou farbou a jemným perlením. Hrozno na toto šumivé víno je zbierané vo vinohradoch v zakázaných oblastiach Cartizze.
Nie je na sklade
Toto prosecco je ideálne ako na začiatok, tak aj na konci jedla, sprevádzané aj pečivom s čerstvým ovocím.
Odporúčaná teplota podávania pri 6 – 8°C.
Uchovávajte na chladnom suchom mieste, mimo dosahu tepla a slnečného žiarenia
Toto prosecco vzniká mäkkým lisovaním a statickým dekantovaním muštu. Primárne kvasenie prebieha v oceľových nádobách pri 18/19 ° C s vybranými kvasinkami. Nové víno sa uchováva počas 1 mesiaca v drevených sudoch, potom sa číre oddeľuje do autokláv na spenenie. Šumivý proces prebieha pri teplote 16/18 ° C vždy s vybranými kvasinkami a trvá asi 25/30 dní. Následne na to sa víno nechá niekoľko dní dozrievať na kalách. Potom sa vo fľašiach uskladní na 4 až 6 týždňov.
Výrobca | |
---|---|
Alkohol | |
EAN | 8003905042290 |
Objem | |
Pôvod | |
Cukornatosť | Suché |
Kyseliny | 5,50 – 6,50 g/l |
Zbytkový cukor | 21 – 22 g/l |
Astoria Moscato Fashion Victim je biele jemne šumivé sladké víno vyrobené z hrozna vínnej odrody 100 % Moscato bianco vypestovaného vo viniciach talianskej vinárskej oblasti Piemonte.
27 na sklade
Cantina Progettidivini Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut je vynikajúce suché šumivé víno vyrobené kombináciou odrôd Glera, Pinot Bianco a Chardonnay.
16 na sklade
Astoria Prosecco DOC Treviso Galie je biele šumivé víno odrody Glera z certifikovanej organickej produkcie s veľmi elegantnou a perzistentnou perlivosťou. Hrozno na výrobu tohto extra suchého šumivého vína je ručne zbierané na konci septembra.
26 na sklade
Bottleshop sk, s.r.o., so sídlom Tallerova 2, 811 02 Bratislava – Staré mesto, IČO:45 906 149,
ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok a na analytické
účely a v prípade vášho súhlasu tiež pre remarketing. Viac informácií.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.