Ochrana osobných údajov – kontaktný formulár

Bottleshop sk, s.r.o., so sídlom Tallerova 2, 811 02 Bratislava – Staré mesto, IČO:45 906 149, Zapísaná: Oddiel Sro, vložka číslo:68507/B spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu

Meno, priezvisko a emailovú adresu je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položená otázka. Takéto spracovanie umožňuje Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou Bottleshop sk, s.r.o. spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami a Bottleshop sk, s.r.o., najdlhšie 1 rok od vašej dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

Ochrana osobných údajov e-shop

Bottleshop sk, s.r.o., so sídlom Tallerova 2, 811 02 Bratislava – Staré mesto, IČO:45 906 149, Zapísaná: Oddiel Sro, vložka číslo:68507/B spracováva v prípade vášej objednávky v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • telefónne číslo
  • IP Adresu

Meno, priezvisko, emailovú adresu, telefón a IP adresu je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky objednávky a následne zmluvyného vzťahu medzi Vami ako zákazníkom a spoločnosťou Bottleshop sk, s.r.o. ako predajcom.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou Bottleshop sk, s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť ďalší poskytovateľia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
    vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie rokovaní o zmluve,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou Bottleshop sk, s.r.o. teda správcom osobných údajov, osobné údaje však pre túto spoločnosť môžu spracovávať ďalší poskytovateľia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

Garancia kvality
všetkých produktov

Ak potrebujete pomôcť pri objednávaní tohoto produktu alebo máte akékoľvek otázky ohľadne produktu neváhajte kontaktovať náš zákaznícky team denne mailom, telefonicky  alebo cez kontaktný formulár

Doručujeme tovar
kdekoľvek v SR

info@bottleshop.sk
+421 911 766 777
10:00 – 22:00
Kontaktný formulár