Zobrazuje sa všetkych 11 výsledkov
Miloš Máťuš Milardo Frizzante je biele, suché, značkové, akostné víno, sýtené CO2 vyrobené bez chemickej stabilizácie a enzýmov. Je vyrobené z odrôd Rízling Vlašský, Rízling Rýnsky, Muller Thurgau a Veltlínske Zelené.
17 na sklade
Miloš Máťuš Donfender 2017 je akostné, značkové, suché, červené víno s prívlastkom neskorý zber. Toto ľahšie víno má peknú granátovú farbu.
2 na sklade
Miloš Máťuš Veltlínske Zelené NZ je biele, suché, odrodové, akostné víno. Je vyrobené bez použitia enzýmov, aromatických kvasiniek, chemickej stabilizácie, klasickou metódou s dôrazom na zachovanie terroiru, odrodového charakteru račianskeho podložia, harmónie, kvality a špecifík ročníka.
13 na sklade
Miloš Máťuš Frankovka Modrá Nz je odrodové, suché, akostné červené víno krásnej rubínovej farby s prívlastkom neskorý zber. Zrelo v starých dubových sudoch po dobu 4 mesiacov.
12 na sklade
MM Frank Andre Cuvée je suché červené víno ročník 2015. V tomto cuvée prevláda Frankovka modrá doplnená odrodou André. Víno bolo vyrobené klasickou metódou s dôrazom na dlhodobé zrenie (11 mesiacov v dubových sudoch), ktorého cieľom bolo dosiahnuť maximálnu mäkkosť a ovocnosť, pričom obe odrody kvasili oddelene a po scelení víno zrelo v dubových sudoch min.10 mesiacov. Má krásnu, jemne ovocnú, mäkkú arómu po prezretom bobuľovom ovocí. Chuť je plná, mäkká a ovocná s dlhou dochuťou po ovocí. Víno ma potenciál zrenia 3 – 7 rokov.
1 na sklade
MM Rulandské Šedé je biele, odrodové, suché, akostné víno vyrobené bez použitia enzýmov, aromatických kvasiniek, filtrácie, chemickej stabilizácie, klasickou metódou s dôrazom na zachovanie terroiru, odrodového charakteru račianskeho podložia, harmónie, kvality a špecifík ročníka. Víno má vyšší odtieň rulandského šedého. Mäkká jemná aróma po žltom melóne, chlebovinke a biskvite sa prenáša aj do jemne pikantnej harmonickej chuti a dochuti. Zrecí potenciál vína je 2-3 roky.
3 na sklade
Miloš Máťuš Frankovka Modrá Rosé je ružové, suché, odrodové, akostné víno. Víno je vyrobené bez chemickej stabilizácie a enzýmov.
5 na sklade
Miloš Máťuš Rízling Rýnsky E je biele, odrodové, polosuché, akostné víno s krásnou zeleno-žltou farbou.
3 na sklade
Miloš Máťuš Müller Thurgau je biele, suché, odrodové, akostné víno. Víno je vyrobené bez chemickej stabilizácie a enzýmov.
6 na sklade
Miloš Máťuš Tramín Červený VZH je biele, odrodové, suché, akostné víno vyrobené bez použitia enzýmov, aromatických kvasiniek, filtrácie, chemickej stabilizácie, klasickou metódou s dôrazom na zachovanie terroiru, odrodového charakteru račianskeho podložia, harmónie, kvality a špecifík ročníka.
16 na sklade
Miloš Máťuš Frankovka Modrá VZH je červené, suché, odrodové, akostné víno. Víno je vyrobené bez chemickej stabilizácie a enzýmov, klasickou metódou s dôrazom na zachovanie terroiru, odrodového charakteru račianskeho podložia, harmónie, kvality a špecifík ročníka.
1 na sklade